Posteaza pe Facebook si Twitter in acelasi timp

Connecting Facebook with Twitter

Cei doi giganti din social media, Facebook si Twitter, si-au dat mana si au ajuns la o intelegere.

Daca vrei ca toate posturile de pe Facebook sa fie postate automat si pe Twitter in acelasi timp, atunci tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos:

  1. Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa te loghezi in ambele conturi din acelasi browser ( Facebook si Twitter )
  2. Da click pe link-ul https://www.facebook.com/twitter/
  3. Da click pe Link to Twitter din dreptul contului de Facebook pe care doresti sa il unesti cu Twitter ( asta in cazul in care ai mai multe pagini Facebook )
  4. Autorizeaza Facebook sa iti posteze pe contul de Twitter
  5. Editeaza ce tipuri de updates vrei sa postezi automat si pe Twitter: status updates, links, photos, notes, events sau toate!

Asta a fost tot! Acum tot ce vei posta pe contul de Facebook va fi postat automat si pe contul de Twitter.

In cazul in care nu mai vrei acest lucru, tot ce trebuie sa faci, este sa revii pe link-ul https://www.facebook.com/twitter/ si sa dai click pe Unlink from Twitter.

Daca folosesti mai mult Twitter, atunci iti recomand sa faci urmatorul pas si in acest caz tot ce vei posta pe contul de Twitter va fi postat automat si pe contul de Facebook.

Poti face acest lucru acesand link-ul urmator: http://apps.facebook.com/selectivetwitter/pages

Adaugand selective tweets app pe Facebook te va ajuta sa postezi pe Facebook toate postarile pe Twitter care au hashtag #fb la sfarsitul postului. Acest lucru te va ajuta sa postezi doar posturile dorite pe Facebook ( selective tweets ) !

IMPORTANT: Nu apela la ambele metode in acelasi timp, foloseste doar una din cele doua metode. In caz contrar vei observa ca postarile se vor repeta pe twitter!

Bafta