Black Friday in 2012

0

Daca va pregatiti de cumparaturi … atunci va recomand sa mai asteptati putin pana pe data de 23 noiembrie 2012!

Atunci va fi Black Friday!!! … cand multe din marile magazine vor avea mari reduceri!

Nu uitati sa va puneti ceasul sa sune la o ora cat mai matinala!!! Anul trecut pe la ora 10 dimineata, cele mai multe produse erau deja vandute si site-ul de la emag NU mai functiona din cauza cererii prea mari!

Cateva din titlurile de anul trecut ca sa va faceti o idee despre ce va fi anul acesta:

  • Black Friday: eMag, Flanco, evoMag, PCGarage, stocuri epuizate in cateva minute si profituri uriase
  • “Vom oferi reduceri intre 30%-60% celor mai dorite produse electronice, IT, periferice IT, electrocasnice, console de jocuri, telefoane mobile etc. Evenimentul va fi deschis incepand de vineri dimineata, ora 5.00 si pana duminica seara, 27 noiembrie, ora 24.00″, au declarat reprezentantii eMAG pentru Incont.ro.
  • “Numai prin aceasta actiune, eMAG si Flanco vor creste nivelul intregii piete electro-IT cu 10 milioane de euro”

Magazinele participante la “Black Friday Romania” din 23 noiembrie 2012 sunt: eMag.ro, Domo.ro, Flanco.ro, evoMag.ro, PCgarage.ro, Koyos.ro, altex.ro, f64.ro, WatchShop.ro, MEDIA GALAXY

Black Friday ajunge în România si marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi pentru Craciun, cel putin asa e traditia în Statele Unite. Pe 23 noiembrie 2012, mai multe magazine online vor aplica reduceri pâna la 70% la diferite produse din oferta..

Black Friday este ziua următoare dupa Ziua Recunoștinței în Statele Unite ale Americii. În această zi, majoritatea comercianților cu amănuntul deschid extrem de devreme, de multe ori la ora 4 dimineata, sau mai devreme, și oferă de vânzări promoționale pentru a da startul sezonului de cumpărături, similar cu vânzările Boxing Day în multe națiuni. Black Friday nu este de fapt o vacanta, dar unii angajatori non-retail ofere angajaților lor zi liberă, creșterea numărului de cumpărători potențiali.

Black Friday: eMag, Flanco, evoMag, PCGarage, stocuri epuizate in cateva minute si profituri uriase

 

Share.

About Author

Comments are closed.