Cum sa ne platim facturile online

0

În ultimii ani, strategia companiilor de a atrage clientii catre serviciile online prin diverse acțiuni pare să fi dat roade.

In 2012, valoarea totala a facturilor achitate online prin PayU a crescut cu 66% fata de 2011, iar numarul facturilor platite online a crescut cu 57%.

Avantajul cel mai mare pentru a plati facturile online este clar timpul pe care il economisesti, tinand cont ca programul la caserii se cam suprapune cu programul normal de lucru al oricarui angajat, dar scopul acestui articol nu este de a enumera avantajele si dezavantajele platilor online, ci de a incerca sa fac o lista la tot ce se poate plati online pentru un cetatean din orasul Suceava.

  • E.ON Energie România – iti poti plati si vizualiza facturile pentru gazele naturale Ĺźi electricitate. Tot de aici poti sa iti pui index-ul pentru gaz. Pentru a putea sa beneficiati de acest serviciu trebuie sa va creati un cont. Va sugerez sa aveti in apropiere o factura pentru ca aveti nevoie de cod abonat si cod loc consum, care se gasesc pe factura.
  • Orange Romania – poti plĂŁti factura ta Orange, reincarcare cartele PrePay, vizualizare optiuni abonament, vizualizari facturi, achizitii telefoane, etc. NU ai nevoie de o factura pentru ati crea un cont.
  • Vodafone – Plata cu cardul pentru factura Vodafone se face de pe site-ul www.vodafone.ro accesand contul MyVodafone
  • RCS & RDS – pentru crearea unui cont aveti nevoie de numar contract care il gasiti fie pe factura, fie pe contract. Din acest cont puteti sa va platiti si factura catre voyo.ro

O sa incerc sa tin aceasta lista cat mai completa cu timpul. Voi ce alte facturi mai platiti online?

Share.

About Author

Comments are closed.