Cursuri online gratuite cu traineri certificati Google din Romania

0

Academia Google Partners își propune să pregătească toate persoanele interesate de produsele Google pentru susținerea examenelor de certificare (AdWords, Analytics, Video, Mobile etc). Cursurile se vor susține exclusiv online sub forma Hangout on Air și vor avea o frecvență săptămânală.

Logo

Cursurile din cadrul Certification Academy vor urmări programa examenului de certificare Google AdWords (Fundamentals + Advanced). La acestea pot participa toate persoanele interesate să devină Google Qualified Individual.

Perioada: ianuarie – mai 2016

Număr sesiuni: 18 sesiuni

Logo

După ce ați obținut certificarea, puteți accesa cursurile avansate Google AdWords, care vă vor ajuta să dobândiți tehnici și strategii noi de promovare a campaniilor dvs. În felul acesta veți fi la curent cu cele mai recente actualizări în AdWords.

Perioada: toamna 2016

Număr sesiuni: 5


Logo

Campaniile video aduc rezultate din ce în ce mai bune companiilor, iar interesul față de acestea a crescut considerabil în ultima vreme. Seminariile online din cadrul acestui program vă vor ajuta să deveniți și dvs un specialist în Video Advertising.

Perioada: iunie 2016

Număr sesiuni: 4

Logo

Faceți parte dintr-o agenție de marketing online, care oferă servicii Google AdWords? Urmăriți seminariile din cadrul Sales Academy pentru a deprinde cele mai eficiente metode de a promova și vinde serviciile dvs potențialilor clienți.

Perioada: martie – aprilie 2016

Număr sesiuni: 6


Logo

Dețineți sau sunteți responsabil de un website și doriți să aflați mai multe despre comportamentul utilizatorilor pe acesta? Urmăriți sesiunile Analytics Academy și noțiuni precum Bounce Rate și Conversion Funnel vor deveni foarte ușor de înțeles.

Perioada: august – octombrie 2016

Număr sesiuni: 8

Logo

Derulați campanii pe Mobile, dar nu dețineți încă certificarea? Vă invităm să luați parte la cursurile online din cadrul Mobile Academy pentru a crește eficiența campaniilor desfășurate și de a dobândi noi tehnici de promovare.

Perioada: iunie – iulie 2016

Număr sesiuni: 4

Care sunt cerințele pentru a participa la Google Partners Online Academy

  • este necesar să aveČ›i un profil individual Ă®n programul Google Partners.
  • este necesară o experiență de minim 3 luni Ă®n Google AdWords Č™i Google Analytics.
  • este necesară Ă®nscrierea Ă®n Google Partners Online Academy aici.

Cursurile au loc exclusiv online prin Hangout on Air și se vor susține în limba română, de către traineri certificați Google.

Share.

About Author

Comments are closed.