Descopera ieftin un oras dincolo de ghidurile turistice

0

Pe airbnb.com proprietarii își pun casele la dispoziția turistilor! Poti găsi cazare mai ieftină decât la hotel, în locații care te-ar putea surprinde! de la un simplu apartament, la castele, vile, cazare într-un avion la sol în Costa Rica de exemplu, ba chiar poți să închiriezi o insulă în Fiji, doar pentru tine!

Airbnb.com – 192 de țări, 34 000 de orașe, o vacanță pe care și-o permite oricine

Câteva locații de vis pe care le puteți închiria:

Este vorba despre hotelieri amatori, 82% dintre proprietari scot la bătaie doar casele în care locuiesc și ei.

Prin urmare, dacă ești printre cei care nu caută doar să închirieze un apartament în regim hotelier, ci vrei să cunoști localnici cu care să interacționezi și care să-ți povestească despre destinație așa cum știu ei mai bine, ai nimerit unde trebuie. Airbnb este pentru cei care vor să descopere un oraș dincolo ghidurile turistice.

Atenție la faptul că unele proprietăți pot include taxe pentru curățenie, servicii suplimentare sau internet. De asemenea și airbnb percepe o taxă care o veți regăsi în prețul total!

Dacă inviți prieteni, iar ei își fac profil și într-un final își și închiriază, tu vei primi după check out-ul lor, 19 euro în contul tău de la airbnb!

Dacă prietenii tăi invitați decid să-și pună ei casa la bătaie, tu primești după ce le-a fost închiriată, 75 de euro în contul airbnb!

Vă invit să vă jucați puțin pe site, să vedeți ce ați putea găsi pentru destinația pe care o aveți în minte pentru următoarea escapadă!

 

Share.

About Author

Comments are closed.