Distractie la inaltime in Gura Humorului

1

Am auzit ca avem in Gura Humorului cel mai modern parc de aventuri din România, asa ca am fost sa vad daca chiar este atât de modern pe cat este de lăudat! … si pot spune ca am petrecut 3 ore prin copaci fara sa Ă®mi dau seama când a zburat timpul si fara sa am cea mai mica teama ca voi cădea!

Nu credeam sa vad prea curând așa ceva in județ la noi. A mai fost o astfel de încercare acu doi ani la Câmpulung Moldovenesc cu un investitor francez, dar nu s-a mai realizat nimic!

Știu … mulČ›i vor spune ca au frica de inaltime, ca nu prea au condiČ›ie fizica, etc.! Sincer va recomand sa mergeČ›i! … după ce aČ›i pasit pe traseul 1 si efectuaČ›i câteva elemente de căţărare veČ›i realiza ca frica de inaltime nu mai exista si va veČ›i simČ›i ca si cum aČ›i face asta de o viaČ›a! Pentru Ă®ncepători sugerez traseele 1, 2 si 3! Traseul 4 este cel mai dificil si cel mai lung ( după părerea mea, acest traseu ar trebui evitat daca nu ai o condiČ›ie fizica acceptabila ), iar traseul 5 este cireaČ™a de pe tort cu o tiroliana de 53 m.

Cele cinci trasee (cu obstacole si provocări) sunt practicabile si fara abilitați speciale sau cunoștințe anterioare si sunt disponibile pentru toata lumea începând cu 8 ani si cu inaltime minima de 120 cm.

Am crezut ca cei de acolo glumesc când au spus ca se poate practica de la vârsta de 8 ani, dar am văzut cu ochii mei cum practicau copiii aceste trasee.

Angajații parcului va vor instrui cu privire la tehnicile de siguranța.
5 trasee distincte cu grade de dificultate diferite

Date tehnice : 5 trasee cu 60 de elemente de căţărare

Planificare: Altitude Montage, Aigle, ElveĹŁia

Executant: Vertiparc SRL BraĹźov (2012)

Complexul a fost construit conform directivelor de siguranţă şi normelor UE şi conform normelor de calitate elveţiene.

Acest parc de aventuri are la dispoziție cinci trasee cu grade crescătoare de dificultate fiecare cu cate 6 pana la 16 stațiuni.

Începeți cu PIN TONIC, traseul cel mai ușor (galben) si obișnuiți-va cu senzația la inaltime in aer liber. Catarati-va apoi pe traseul ceva mai dificil (verde) GREEN UP si ajungeți la traseul (tot verde) NEVERLAND.

Intre timp copacii si funiile au ajuns prietenii dvs. si puteți aborda următorul nivel de dificultate: ARBOLOGIC, calea cea mai lunga a parcului cu 17 obstacole (albastru).

Si pentru ca inca nu v-ați saturat, puteți îndrăzni in final sa faceți traseul HERCULIS (roșu), ruta cea mai scurta dar cea mai grea cu o tiroliana de 50 m.

Tiroliana este pentru mulți elementul preferat : un fel de tobogan pe frânghie, pe care se traversează in viteza, o prăpastie, dvs. fiind agatat de un scripete.

Se recomanda imbracaminte comoda pentru timpul liber, incaltaminte sportiva sau incaltaminte ușoara de drumeții. Nu sunt permise in parcul de aventuri haine neîncheiate, fuste lungi, incaltaminte neadecvata (sandale,șlapi), din motive de siguranța.

Parul lung trebuie prins. Echipamentul complet de siguranța va va fi pus la dispoziție.

Instructajul va dura in jur de 15 minute. Pe traseul de instructaj angajații parcului va vor explica cum se folosește echipamentul si, in primul rând, la ce trebuie sa acordați atenție pentru a menține siguranța dvs. Spre sfârșit puteți finaliza traseul de instruire pe cont propriu, aplicându-se principiul propriei siguranțe.

Parcul de Aventuri ( Escalada Park ) se afla la o distanta de 3 minute cu mașina sau 15 minute pe jos de centru si gara Stațiunii Turistice – Gura Humorului.

Coordonate GPS

47°32’46” N

25°53’16” E

PreĹŁuri parc

Preturile de mai jos includ prezenta 2 ore, chiria echipamentului complet, instruire.

Adulți de la 16 ani 29 RON

Copii 12-15 ani 25 RON

Copii 8-12 ani 22 RON

Orar:

Iunie – August 10:00 – 20:00

Septembrie – Mai 10:00 – până la lăsarea serii

Ultima intrare va fi cu 2 ore înainte de încheierea programului.

Contact

Pentru orice informaţie sau pentru programări:

Escalada Park, Gura Humorului, judeĹŁul Suceava

Telefon: 0744.777.060

E-mail:  [email protected]

1 2 4 5 parc_aventuri_2012-5 trasee1

Share.

About Author

1 Comment