Parndorf Outlet

0

Parndorf Outlet, este locul unde gasesti haine “de firma” la reduceri, tot anul!  In fiecare an este insa o zi cand toate magazinele vor face reduceri pana la 80%. Anul acesta va fi pe 21 august 2014!

Programul din aceasta zi este de asemeni diferit fata de obicei: SHOPPING DE LA: 8.30AM PANA LA: 11PM

De asemenea vor fi evenimente speciale in aceasta zi:

  • M&Ms secret disclosure
  • Haute Couture Austria Award
  • Fiat 500 prize draw
  • Concerte

Cum ajungi la outletul de la Parndorf?

Outletul este situat langa Viena  si puteti ajunge acolo fie cu masina personala direct din Romania, cu avionul sau cu trenul din Viena (face o ora) si apoi cu un taxi de la gara din Parndorf (2 km). Varianta cu masina este bineinteles cea mai confortabila (este usor de ajuns la Parndorf , folosind iesirea numarul 43 de pe autostrada A4, circa 40 de minute din centrul Vienei) deoarece ai si mai mult spatiu pentru sacose si cumparaturi, dar si pentru ca nu stai sa cari bagajele pline prin aeroport. O varianta la fel de confortabila este si un autobuz pe care il puteti lua din fata Operei din Viena (Staatopera), costul unui bilet fiind 9,5 euro. Orarul autobuzelor il gasiti aici.

Ce poti cumpara de la Parndorf?

La outletul de la Parndorf marile branduri isi aduc marfa din sezoanele trecute, ramase nevandute, aplicandu-le reduceri intre 30 si 70%. In ziua de Late Night Shopping, vor fi reduceri si mai bune la toate articolele.

Aici veti gasi pe langa articole de imbracaminte si incaltaminte, de la toate marcile consacrate gasiti si produse de cosmetice sau de decoratiuni interioare si accesorii pentru casa.

Mai multe detalii aici.

Share.

About Author

Comments are closed.