Siri in limba Romana

0

Echipa iPhoNews.ro aduce Siri in limba Romana!

Dacă ai un iPhone, iPod Touch sau iPad ce rulează iOS 6, te poți bucura de Siri și dictare în limba maternă!

Fiind compatibil cu iPhone 3Gs, 4, 4S, 5, iPod Touch 4G/5G, iPad 2/3/4/Mini si Mac-urile ce suportă dictarea (OSX 10.8), Siri RO este singura posibilitate de a vă bucura de asistentul vocal oferit de Apple, la adevărata sa valoare!
Compune mesaje text, inițiază apeluri, deschide aplicații sau află prognoza pentru urmatoarele zile doar prin simpla rostire a câtorva comenzi vocale!
De asemenea, Siri RO poate să vă detecteze locația, să vă afișeze diferite date cerute (de exemplu, imagini cu diferite obiecte) și multe alte comenzi!

De ce ai nevoie pentru acces la Siri RO?

– Un device ce rulează iOS 6.x (6.0 – 6.1.2) jailbroken (tutorial);
– 5 minute din timpul tău;
– Un cont de PayPal sau un card de credit;

Echipa iPhoNews.ro își propune să ofere acest serviciu gratuit însă datorită costurilor lunare ale serverelor de hosting, utilizatorii ce vor să folosească Siri in limba română, trebuie să doneze 3€. Dacă nu ai un cont de PayPal, poți dona aici cu cardul de credit!

După donație, veți primi instrucțiunile de instalare pe email în cel mai scurt timp posibil (pe timp de zi). Nu uita să verifici și folderul spam!

Dacă nu ești convins înca, urmarește demonstrația de la iLike IT, de la RealitateaTV (de la 01:47:20) sau un video demonstrativ.

Siri RO este dezvoltat de Echipa iPhoNews.ro – Radu Ursache si Ricardo Ungureanu.

Share.

About Author

Comments are closed.