Lucruri care trebuie experimentate macar o data in viata

0

Din ciclul lucrurilor care trebuie experimentate o data in viata ( poate cine stie, mai tarziu chiar devin pasiuni), va recomand un poligon de tir in Solca ( la 45km de Suceava ). Se poate ajunge fie prin Milisauti ( drumul spre Radauti), fie prin Paltinoasa (drumul spre Gura Humorului). Sincer, recomand a doua varianta. Drumul trece si prin Cacica, iar peisajul este unul de vis.

Este un loc bine pus la punct in care se poate trage de la 10 sau 15m, 25m, fiind dotat si cu instalatii automate de tinte mobile.

Cei care “indraznesc” sa mearga in poligon vor beneficia de indrumarea unui instructor de tir autorizat de Federatia Romana de tir Sportiv ( maestru al sportului ) si va va invata cateva elemente esentiale inainte de tragerea propriu-zisa.

As vrea sa le multumesc instructorilor pentru rabdarea arata fata de noi, si pentru felul in care ne-au explicat fiecare lucru in parte. Ne-am simtit minunat!!! inca nu am reusit sa imi sterg zambetul de pe fata! Voi reveni cu siguranta!

Se poate trage cu arme de foc:

  • Glock 17 9×19 9mm
  • Walther p22 – 5,6mm calibru redus

Pentru profesionisti sau amatori se poate trage si cu pusti de tir sportiv 5,6mm calibru redus la tinte de la 50m.

Folosirea armelor letale este permisa persoanelor peste 18 ani, detinatoare sau nu de permis de port-arma, care pot veni sa exerseze fie pe armele pe care poligonul le pune la dispozitie, cat si pe armele proprietate personala.

In Suceava exista si un magazin de arme airsoft, unde se pot cumpara sau inchiria arme airsoft care sunt replici de arme ne-letale.

Gasiti detalii despre tarife si alte servicii conexe, consultand website-ul:www.poligondetirbucovina.ro


Share.

About Author

Comments are closed.