Liniste, relaxare si activitati turistice in Cacica

0

Pentru multe persoane vacantele din Romania au la baza cateva elemente. Unul dintre ele ar fi RELAXAREA! Un alt element important intr-o vacanta este sa NU te plictisesti! Am fost sceptic cand am primit propunerea de a petrece un weekend in Cacica. Primul lucru care mi-a venit in gand a fost ca ma voi plictisi ingrozitor, dar nu a fost deloc asa.
Ne-am urcat in masina si am pornit spre Cacica. Pe masura ce ne apropiam descopeream incet o zona pitoreasca cu un farmec aparte si parca tot tinutul iti transmitea un sentiment de liniste si relaxare.

Pensiunea Casa Domneasca este situata intr-o zona absolut superba, unde nimic nu strica linistea muntilor, la intrarea in Cacica dinspre Gura Humorului.

Obiective turistice aflate la circa 30 – 40 minute:

  • Mănăstirea Putna – mormântul lui Stefan cel Mare
  • Mănăstirea Voronet
  • Muzeul ouălor + casa Olarului – Vama
  • Mănăstirea Sucevita
  • Atelierul de ceramică neagră Marginea
  • Cetatea de scaun a lui Stefan cel Mare – Suceava
  • Mănăstirea Moldovita – Mărul de Aur UNESCO 1975 – Vatra Moldovitei

Pensiunea este construita recent si detine 24 locuri de cazare spatioase si mobilate modern. Terasele camerelor ofera o priveliste superba asupra padurii care inconjoara zona. Un alt punct forte al pensiunii este faptul ca are un restaurant propriu cu specific traditional, sala de conferinta, centru SPA (piscina, sauna, sala fitness, tenis de masa), deci poate fi un loc aparte pentru evenimente corporate, conferinte, team building-uri, nunti, cumatrii, mese festive, etc.

In timpul saptamanii pensiunea are o oferta de 5 nopti la pret de 4. 🙂

Pentru preturi, fotografii, tur virtual si detalii despre acesta pensiune, va invit sa aruncati o privire pe site-ul www.cacica.ro , dar si pe pagina lor de Facebook.

Precizam la inceputul acestui post ca este important sa NU te plictisesti. Turistii cazati la Pensiunea CASA DOMNEASCA CACICA pot vizita optional Ferma Turistica Cacica!

Pot spune ca am fost cu adevarat impresionat de aceasta ferma turistica! Panouri solare, apa curenta si, totusi, un stil rustic… totul arata minunat! Ne-am pregatit sa facem un gratar, dar l-am facut uitat la aparitia mielului la ceaun si a balmosului! 🙂

Exista loc de joaca pentru copii si un spatiu imens unde isi pot consuma energia. Mai puteti degusta urda, branza, cas, sau chiar puteti pescui. Mi s-a povestit ca se pot face serbari campenesti de pomina.

In Cacica puteti vizita mina Cacica, sa va relaxati la strandul cu apa sarata (3 bazine) si/sau plimbari cu trasura.

In mod sigur dupa ce veti pleca de la aceasta pensiune nu veti uita prea curand bunatatile pregatite de bucatar.


 

Share.

About Author

Comments are closed.